Stojan na papírové utěrky, zlatý, 34x15 cm, Duncan

Kód: 163098
Akce
Značka: Homla
219 Kč –19 %
Stojan na papírové utěrky, zlatý, 34x15 cm, Duncan
219 Kč –19 % 176 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
20.9.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Dodání do 24 hodin
Rychlé dodání do 24 hodin
Objednávky do 11:30 hod. expedujeme tentýž pracovní den.
Doprava nad 1 000 Kč zdarma
Doprava nad 1 000 Kč zdarma
Nakupte nad 1 000 Kč a my vám zboží doručíme bezplatně.
Rychlé řešení reklamace a vrácení peněz.
Záruka vrácení peněz
Máte reklamaci? Vyřídíme ji rychle a bez komplikací. Pokud nejste spokojeni, vrátíme vám peníze.

Detailní popis produktu

Držák na papírové utěrky DUNCAN – Elegantní a praktické řešení pro vaši kuchyni

Účel
Držák na papírové utěrky DUNCAN z řady BASIC je mimořádně užitečným doplňkem pro všechny každodenní činnosti. Můžete jej využít při čištění nebo vaření a vychutnat si pohodlí, které přináší. Zlatá barva rámu skvěle ladí s eklektickým, půvab a art deco stylem nábytku, což z něj činí skvělý designový prvek vaší kuchyně.

Funkce:

  • Stylový design: Kulatá, lesklá základna ve tvaru kotouče a dlouhá zlatá tyč dodávají držáku moderní a elegantní vzhled.
  • Protiskluzová podložka: Na spodní straně se nachází protiskluzová podložka, která zajišťuje stabilitu a zabraňuje sklouznutí výrobku během používání.
  • Praktické rozměry: Průměr stojanu je 15 cm a délka tyče je 35 cm, což je ideální pro standardní role papírových utěrek.

Materiál

  • Vysoce kvalitní kov: Držák je vyroben ze 100% kovu, což zajišťuje jeho odolnost a jednoduchou údržbu. Lesklý povrch dodává výrobku třídu a eleganci, díky čemuž se skvěle hodí do jakéhokoli interiéru.

Výhody produktu

Držák na papírové utěrky DUNCAN nejen usnadňuje každodenní používání papírových ručníků, ale také přináší do vaší kuchyně styl a estetiku. Je to praktický doplněk, který potěší oko a zároveň usnadní úklid a vaření.

Zvolte držák na papírové utěrky DUNCAN a obohaťte svou kuchyni o elegantní a funkční prvek! Tento produkt se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti, kombinující praktičnost s nadčasovým designem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stojany a držáky na utěrky
Záruka: 24 měsíců
Barva: zlatá
Materiál: kov
Kolekce: DUNCAN
Šířka: 15 cm
Výška: 34 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Homla je značka interiérového designu.

Homla je jedinečný design za nejlepší cenu a řešení, která spotřebitelům usnadňují a zpříjemňují život. Produkty této značky si zamilují všichni, kteří chtějí zachovat správnou rovnováhu mezi funkčností a krásným vzhledem nábytku či doplňků za dobrou cenu.